ACTIVITEITEN IN HEEL VLAANDEREN & BRUSSEL

VOOR EN DOOR ALUMNI

Activiteiten

Met meer dan 60 activiteiten per jaar in heel Vlaanderen & Brussel verbinden we duizenden alumni met elkaar!

Het hele jaar door wacht er ons een boeiend en gevarieerd programma: je kan je professioneel netwerk verder uitbouwen tijdens verschillende netwerkevents en ziet ook je oude vrienden terug bij een frisse pint. Bovendien gunnen we je een blik achter de schermen op unieke bedrijfsbezoeken en blijf je je leven lang leren tijdens lezingen met topsprekers en boeiende seminaries.

Ontdek hieronder wat er de komende weken op de planning staat en schrijf je snel in als je erbij wil zijn. Hopelijk tot op één van onze activiteiten!

Activiteitenkalender

za
28 november

Rondleiding M Museum

M in the mix: Laat je verrassen door de verschillende aspecten van het M museum! Speciaal voor een beperkte groep Ekonomika Alumni, hebben we een ervaren gids geboekt om ons eind november rond te leiden in ons prachtige Leuvense museum.

do
12 november

Oosterweel, de nieuwe economische motor

De uitvoering van de Oosterweelwerken komt na een hele tijd eindelijk op kruissnelheid. Met een totale investering van meer dan 4 miljard euro in Oosterweel en andere ambitieuze projecten wordt Antwerpen de komende jaren één van de drie grootste werven in Europa. Volg een presentatie van Luc Hellemans, CEO van Lantis, voor een antwoord op al je vragen!

Afbeeldingen

Vind jezelf en je vrienden terug op de foto’s van de voorbije activiteiten via onze albums op Facebook.