Bedrijfsbezoek ION

België's snelstgroeiende projectontwikkelaar
17/10/2019

Bedrijfsbezoek ION

Deze activiteit is volzet! Plaats je naam in de wachtrij door te mailen naar ekonomika-alumni@kuleuven.be

Op 17 oktober nodigen we je uit voor een blik achter de schermen bij België's snelstgroeiende projectontwikkelaar: ION in Waregem.

We worden er verwelkomd door CEO Kristof Vanfleteren. Samen met Davy Demuynck richtte hij ION acht jaar geleden op, toen nog onder de naam Hecta. Na een inleidende presentatie over de werking en de lopende projecten, worden we rondgeleid door de gloednieuwe kantoren. Aansluitend volgt nog een netwerkdrink, ons aangeboden door ION.

Met vijftig projecten ter waarde van maar liefst 1,2 miljard euro in de pipeline, groeit ION de laatste jaren pijlsnel. Bovendien werden ze 2 jaar geleden de eerste vastgoedontwikkelaar met een certificaat als CO2-neutraal bedrijf. De uitstoot wordt steevast gecompenseerd door investeringen in ecologische projecten.

Het belooft alvast een boeiende avond te worden: schrijf je snel in als je erbij wil zijn!

Hopelijk tot dan!

Programma

donderdag 17 oktober 2019
18:30
Leden: gratis
Niet-leden: €15

Agenda

18:30

Ontvangst bij ION

 

19:00

Presentatie door Kristof Vanfleteren, CEO van ION

 

19:30

Rondleiding door de nieuwe kantoren

 

19:45

Afsluitend netwerken bij een hapje en drankje

 

21:30

Voorziene einde

 

Praktische informatie

Registratie
Leden: gratis
Niet-leden: 15 euro 

Plaatsen zijn beperkt tot 50 deelnemers, inschrijven kan tot en met 13 oktober!

Je inschrijving is pas definitief na betaling van het bedrag op het rekeningnummer BE74 4676 1907 5107 van Ekonomika Alumni West-Vlaanderen.

Contact
Neem contact op voor bijkomende informatie over dit event. Ben je ingeschreven, maar op het laatste moment toch verhinderd, geef ons dan een seintje. Zo niet, zullen we zowel voor leden als niet-leden 15 euro p.p. aanrekenen.

Parking
Bij ION is voldoende parking voorzien.

Over ION

ION werd acht jaar geleden opgericht door Kristof Vanfleteren en Davy Demuynck, toen nog onder de naam Hecta. Na een carrière bij Eurinpro en Allfin stapten beide heren samen in de vastgoedpromotie. Ze vonden twee stille vennoten, Paul Thiers (ex-Unilin, Pentahold) en Jan Ruysschaert (topman van de specialist in orthopedische producten VIGO Group).  Ruysschaert verkocht eind 2016 zijn ION-aandelen om te investeren in zijn eigen bedrijf. Recent werd met Rik Missault, die de voorbije jaren COO was bij Matexi, een nieuwe co-COE aangesteld. Met de nieuwe kracht aan boord wil ION de volgende jaren verder groeien.

ION heeft vijftig projecten ter waarde van 1,2 miljard euro op stapel staan. In thuisbasis Waregem ontwikkelt het Waterfront, twee torens die een hotel, 120 appartementen en 4000 vierkante meter kantoren bevatten. Ook het Waregem Business Park is bijna afgewerkt. ION heeft er zich intussen gevestigd. Verder zijn er nog projecten in Tervuren, Roeselare, Anderlecht, Knokke,…

Sinds twee jaar heeft ION als eerste vastgoedontwikkelaar een certificaat als CO2-neutraal bedrijf. De uitstoot wordt gecompenseerd door investeringen in ecologische projecten.

Meer informatie vind je op www.ion.be

Word lid van Ekonomika Alumni

…en geniet het hele jaar lang van talloze voordelen!

ONTDEK ALLE VOORDELEN