Bedrijfsbezoek Nike

Rondleiding Europese Logistieke Campus
26/09/2019

Bedrijfsbezoek Nike

Beste alumnus,

Op donderdag 26 september 2019 brengen we met Ekonomika Alumni regio Antwerpen een bezoek aan Nike’s Europese Logistieke Campus (ELC). 

De iconische gebouwen van Nike, naast de E313, spreken velen tot de verbeelding. Grijp nu je kans om zelf de wereld van dit iconische merk binnen te treden en ontdek met eigen ogen waarom de ELC een state-of-the-art distributienetwerk is. 

We starten de avond met een uiteenzetting van FEB-alumnus Peter Cnudde, de Distribution Director bij Nike ELC. Als afgestudeerd Handelsingenieur aan de KU Leuven geeft hij ons een inkijk hoe het ELC in staat is om een uitgebreid netwerk van retailers en consumenten te bedienen, niet alleen op het Europese continent, maar over de hele wereld. En dit alles met een minimale impact op het milieu dankzij de vele duurzame innovaties.

Nadien krijgen we een boeiende rondleiding in de magazijnen zelf. Ervaren Nike-medewerkers leiden ons anderhalf uur rond in een magazijn voor footwear (schoenen) of apparel (sportkleding). Je ontdekt live hoe de afhandeling van de bestellingen verloopt en wat er allemaal leeft in het distributiecentrum. Een derde groep brengt een bezoek aan de containerterminal van Nike op dezelfde site. 

Hopelijk tot dan!

Ekonomika Alumni

bestuur regio Antwerpen

 

Programma

18:30
Leden: €15
Niet-leden: €25

Agenda

18:30

Ontvangst

 

19:00

Presentatie van de heer Peter Cnudde, Distribution Director bij Nike ELC

 

20:00

Start van het bedrijfsbezoek

  • Groep 1: bezoek aan het WINGS distributiecentrum (footwear)
  • Groep 2: bezoek aan het Apparel distributiecentrum (sportkleding)
  • Groep 3: Bezoek aan de Container Terminal

 

21:30

Receptie

 

Praktische informatie

Registratie

Leden: 15 euro
Niet-leden: 25 euro

Deadline voor inschrijving: 16 september 2019
Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld op het rekeningnummer BE10 2200 0361 4904 van Ekonomika Alumni regio Antwerpen.


Contact

Neem contact op voor bijkomende informatie over dit event. 

Ben je ingeschreven, maar op het laatste moment toch verhinderd, geef ons dan een seintje. Zo niet, zullen we het inschrijvingsgeld alsnog aanrekenen.
 

Praktische info

  • Neem je identiteitskaart mee.
  • Vermijd sandalen en schoenen met hakken. Alle bezoekers zullen veiligheidsneuzen moeten dragen tijdens de rondleiding.
  • LITC ligt aan de autosnelweg E313 Antwerpen-Hasselt (afrit 24 ‘Geel-Oost’ vanuit het westen, afrit 25 ‘Ham’ vanuit het oosten).

 

 

Word lid van Ekonomika Alumni

…en geniet het hele jaar lang van talloze voordelen!

ONTDEK ALLE VOORDELEN