Bedrijfsbezoek Soudal

Rondleiding productie-eenheid en netwerkreceptie
04/09/2019

Bedrijfsbezoek Soudal

Op woensdag 4 september nodigen we je graag uit voor een bezoek en rondleiding aan Europa’s grootste onafhankelijke producent van mastieken, lijmen en PU schuim voor zowel de vakman als de particuliere gebruiker, met name Soudal NV

Opgericht in 1966 door Vic baron Swerts, groeide zijn levenswerk onder het motto ‘Dromen, Denken, Durven, Doen en Doorzetten’ uit tot een wereldspeler en expert in chemische bouwspecialiteiten. Vandaag de dag is Soudal een 100% Belgisch familiebedrijf met meer dan 3000 werknemers, 65 eigen filialen en 20 productievestigingen.

Benieuwd hoe doorgedreven investeringen in R&D, een jarenlange visie van innovatie én aanpassingen aan lokale marktbehoeften juist de basis legden voor hun uitstekende prestaties? Schrijf je dan snel in voor dit bedrijfsbezoek en laat je rondleiden doorheen de productie-eenheid voor lijmen en voegkitten, gevolgd door een netwerkreceptie!

Bovendien worden alle opbrengsten geschonken aan De Wissel vzw, een voorziening in de Bijzondere Jeugdbijstand die adolescente meisjes en hun leefomgeving opvang en een tijdelijke doch aanklampende begeleiding wil geven doorheen een moeilijke samenlevingsperiode.

Hopelijk tot dan!

Programma

18:30
Leden: €10
Niet-leden: €20

Agenda

18.30

Ontvangst in de Zen-tuin op de Soudal site te Turnhout

 

18.45

Verwelkoming door voorzitter Ekonomika Alumni Oost-Vlaanderen en toelichting lid directiecomité Soudal N.V., mogelijk door Vic baron Swerts zelf (onder voorbehoud)

 

19.30

Rondleiding doorheen de productie-eenheid voor lijmen en voegkitten

 

21.00

Netwerkreceptie

 

22.30

Voorziene einde

 

Praktische informatie

Registratie
Gegeven het exclusieve karakter van deze activiteit is er een maximumaantal van 50 inschrijvingen en is deze voorbehouden voor betalende leden van Ekonomika Alumni tot 15 augustus.

Leden: 10 euro
Niet-leden: 20 euro
Deadline voor inschrijving: 26 augustus 2019

Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld op het rekeningnummer BE98 7350 2832 4893 van Ekonomika Alumni Oost-Vlaanderen.

Contact
Neem contact op voor bijkomende informatie over dit event. Ben je ingeschreven, maar op het laatste moment toch verhinderd, geef ons dan een seintje voor 1 september 2019. Zo niet, zullen we het inschrijvingsgeld alsnog aanrekenen.

Parking
Bij de terreinen van Soudal NV is er voldoende parking voorzien. 

Veiligheidsvoorschriften & praktische info
Veiligheidsvoorschriften worden ter plaatse meegedeeld.

Word lid van Ekonomika Alumni

…en geniet het hele jaar lang van talloze voordelen!

ONTDEK ALLE VOORDELEN