Bezoek aan Sentower Park

absolute wereldtop in paardensport
24/10/2019

Bezoek aan Sentower Park

Beste alumnus,
 
We nodigen je graag uit voor een bezoek aan Sentower Park op donderdag 24 oktober, voor een blik achter de schermen van het hippisch centrum en hun uitgebreide faciliteiten voor events. 
 
Met z’n vier indoor- en twee outdoorpistes behoort het hippisch centrum tot de absolute wereldtop in de paardensport. Vele nationale en internationale jumpings hebben er daarom hun vaste stek. 

Daarnaast vinden er dankzij de grote eventhall, uitgebreide parking en verschillende zalen heel wat andere evenementen plaats: van doopfeesten en communies tot boxgala’s, autoshows en beurzen. De slogan van Sentower Park is dan ook niet voor niets “For all your events”.

Het belooft een boeiende avond te worden, met een unieke rondleiding en een persoonlijk woordje uitleg over de dagelijkse werking, het ontstaan en de toekomst van het hippisch centrum. Dezelfde avond vindt ook een wedstrijd plaats: na de rondleiding praten we daarom na tijdens een gezellig diner met zicht op de piste.
 
Hopelijk tot dan!
 
Ekonomika Alumni

Programma

20:00
Leden: 35 euro
Niet-leden: 50 euro

Agenda

18:00

Verwelkoming met drank en snacks

 

18:30

Begeleide rondleiding door het hippisch centrum en persoonlijke uitleg over de historiek en dagelijkse werking

 

19:45

Diner met zicht op de wedstrijdpiste

 

21:30

Voorziene einde

 

Registratie

Leden: 35 euro
Niet-leden: 50 euro 

Drankjes, snacks en een diner inclusief water en wijnen zijn inbegrepen in de inschrijvingsprijs.

Je inschrijving is pas definitief na betaling van het bedrag op het rekeningnummer BE92 7350 2084 8823 van Ekonomika Alumni Vlaams-Brabant.

Contact

Neem contact op voor bijkomende informatie over dit event. Ben je ingeschreven, maar op het laatste moment toch verhinderd, geef ons dan een seintje. Zo niet, zullen we het inschrijvingsgeld alsnog aanrekenen.

Parking

Aan Sentower Park is er voldoende parking voorzien. 

Word lid van Ekonomika Alumni

…en geniet het hele jaar lang van talloze voordelen!

ONTDEK ALLE VOORDELEN