Bezoek open kenniscentrum ARhus

terug naar de oorsprong van het concept 'bibliotheek'
13/06/2019

Bezoek open kenniscentrum ARhus

Beste alumnus,
 
Op uitnodiging van algemeen directeur Yves Rosseel zijn we op donderdag 13 juni te gast bij het in 2014 geopende kenniscentrum ARhus in Roeselare.

Als kenniscentrum gaat ARhus terug naar de oorsprong van het concept 'bibliotheek': geen boekenfabriek, maar een bruisende ontmoetingsplek waar onderzoek, kennis, mensen en ideeën samenkomen. Een centrum voor alle sectoren in de maatschappij, waarbij ARhus inzet op geletterdheid in de breedste betekenis van het woord.

Hoe ARhus dit doet, kom je te weten tijdens een boeiende uiteenzetting over de visie en werking van ARhus door algemeen directeur Yves Rosseel. Een korte rondleiding brengt ons tot op het dakterras met subliem uitzicht over de stad Roeselare.

Na de rondleiding licht algemeen directeur van Stad en OCMW Roeselare, Geert Sintobin, de plannen van Roeselare voor de periode 2019-2024 toe: als geheel streven ze ernaar dat Roeselare een toonaangevende centrumstad op mensenmaat wordt, een ‘slimme’ duurzame stad, waar levenskwaliteit, verbondenheid en ondernemerschap centraal staat.
 
Aansluitend volgt een netwerkreceptie, voorzien van een hapje en een drankje.


We verwelkomen je graag op dit event, hopelijk tot dan!
 
Ekonomika Alumni
Regio West-Vlaanderen

Programma

donderdag 13 juni 2019
18:30
Leden: 7,5 euro
Niet-leden: 15 euro

Agenda

18:30

Ontvangst bij ARhus

 

18:45

Start uiteenzetting gevolgd door een rondleiding van Yves Rosseel, algemeen directeur van ARhus

 

20:00

Afsluitende uiteenzetting over de organisatievisie van Roeselare voor de periode 2019-2024 door Geert Sintobin, algemeen directeur van Stad en OCMW Roeselare

 

20:30

Netwerkreceptie met een hapje en drankje

 

22:30

Voorziene einde

Praktische informatie

Registratie

Leden: 7,5 euro
Niet-leden: 15 euro 

Je inschrijving is pas definitief na betaling van het bedrag op het rekeningnummer BE74 4676 1907 5107 van Ekonomika Alumni West-Vlaanderen.

Contact

Neem contact op voor bijkomende informatie over dit event. Ben je ingeschreven, maar op het laatste moment toch verhinderd, geef ons dan een seintje. Zo niet, zullen we zowel voor leden als niet-leden 15 euro ppn aanrekenen. Annuleren kan gratis tot en met zondag 9 juni 2019.

Vervoer & Parking

Wie met de wagen komt, kan best parkeren bij Parking De Munt.

Word lid van Ekonomika Alumni

…en geniet het hele jaar lang van talloze voordelen!

ONTDEK ALLE VOORDELEN