Corporate Dinner Chris Burggraeve (Young Alumni)

members-only netwerksessie met Chris Burggraeve
03/12/2019

Corporate Dinner Chris Burggraeve (Young Alumni)

Na verschillende succesvolle edities met topgasten zoals Koen Van Gerven, Luc Sels en Marleen Vaesen, hebben we op dinsdag 3 december weer een speciale gast kunnen strikken voor de laatste Corporate Dinner van 2019: ons exclusief netwerkconcept, uitsluitend voor betalende leden.

Voor deze editie komt met FEB-alumnus Chris Burggraeve een internationale marketingtopper speciaal voor ons over uit USA! Weinig Belgen bekleedden wereldwijd namelijk zo'n hoge marketingfuncties in Consumer Goods multinationals. Chris Burggraeve deed dat o.a. bij P&GCoca Cola (als Group Marketing Director Europe) en AB InBev (als Chief Marketing Officer). Deze ervaring combineert hij intussen als adviseur, investeerder, ondernemer, bestuurslid en academicus.

Chris is een voorvechter van sterke partnerships tussen marketing & finance. Dit brengt hij tot leven in zijn eerste boek genaamd 'Marketing is Finance is Business - how CMO, CFO and CEO cocreate iconic Brands with sustainable pricing power in the new Galactic Age'. Hij is ook een echte pioneer: Chris speelt een actieve rol in de snelgroeiende globale cannabis business, en wordt naar alle waarschijnlijkheid de eerste CMO in de ruimte (via Virgin Galactic).

Samen met hem gaan we in gesprek over de toekomst van deze snel veranderende marketingwereld, in restaurant 't Zwart Schaap in Leuven. Per gerecht wordt de samenstelling aan tafel herschikt: zo kan elke aanwezige in select gezelschap kennismaken met onze gast.

Aangezien slechts 21 alumni kunnen deelnemen, is deze activiteit exclusief voorbehouden aan betalende leden. Mis deze unieke kans dus niet en schrijf je in via onderstaande knop. 

 

Ben je géén young alumnus? Schrijf je dan in via https://www.ekonomika-alumni.be/events/corporate-dinner-chris-burggraeve-alumni

Programma

19:00
Young Alumni - €49
Alumni - €79

Agenda

19:00

Verwelkoming & aperitief

 

19:15

Introductie door Chris Burggraeve

 

19:45

Uitgebreid diner
menu volgt - geef je voorkeur voor vis of vlees aan

 

22:30

Voorziene einde

 

Praktische informatie

Registratie

Gegeven het exclusief karakter van deze activiteit is er een maximumaantal inschrijvingen en is deze voorbehouden voor betalende leden van Ekonomika Alumni.

Young Alumni (max. 6): 49 euro
Alumni (max. 15): 79 euro


Je inschrijving is pas definitief na betaling van het bedrag op het rekeningnummer BE77 4310 6952 7142 van Ekonomika Alumni vzw. Deadline voor betaling is 27 november!


Contact

Neem contact op voor bijkomende informatie omtrent dit event.

Ben je ingeschreven, maar op het laatste moment toch verhinderd, geef ons dan een seintje. Zo niet, zullen we het inschrijvingsgeld alsnog aanrekenen.


Vervoer & parking

't Zwart Schaap ligt aan de Grote Markt in Leuven en is vlot bereikbaar met openbaar vervoer. Kom je met de auto, raden we aan te parkeren in de nabijgelegen Parking Ladeuze.

Word lid van Ekonomika Alumni

…en geniet het hele jaar lang van talloze voordelen!

ONTDEK ALLE VOORDELEN