Corporate Dinner Marleen Vaesen (Young Alumni)

members-only netwerksessie
24/10/2019

Corporate Dinner Marleen Vaesen (Young Alumni)

Deze activiteit is volzet. Stuur een mailtje naar ekonomika-alumni@kuleuven.be om je naam op de wachtrij te plaatsen!

 


Eerder dit voorjaar hadden we al een boeiende avond met bpost-CEO Koen Van Gerven tijdens de Corporate Dinner. Op 24 oktober vindt de volgende editie plaats: een exclusief netwerkdiner, voorbehouden aan betalende leden.

Tijdens deze boeiende avond krijgt een kleine groep alumni de kans om gezellig en verfijnd te tafelen met een topspreker, waarmee in wisselende settings in debat kan gegaan worden.

Dit najaar mogen we FEB-alumnus Marleen Vaesen verwelkomen. Als topvrouw bij Sara Lee (Douwe Egberts) maakte ze van Senseo koffiepads een gigantisch succes in ons land - en later ook in heel West-Europa. Sinds eind vorig jaar zet ze als CEO de strategische krijtlijnen uit voor de internationale lingerieproducent Van de Velde.

Geniet samen met haar van een uitgebreid diner in de prestigieuze Faculty Club in Leuven. Per gerecht wordt de samenstelling aan tafel herschikt: zo kan elke aanwezige in select gezelschap kennismaken met onze gast. 

Aangezien slechts 21 alumni kunnen deelnemen, is deze activiteit exclusief voorbehouden aan betalende leden. Mis deze unieke kans dus niet en schrijf je in via onderstaande knop.

Tot dan!

Ekonomika Alumni

Programma

19:00
Young Alumni - €49
Alumni - 79

Agenda

19.00

Verwelkoming en aperitief in de bisschopkamer

 

19:15

Introductie door Marleen Vaesen

 

19:45

Uitgebreid diner in Faculty Club menu volgt - geef je voorkeur voor vis of vlees aan

 

22:30

Voorziene einde

 

Praktische informatie

Registratie

Gegeven het exclusief karakter van deze activiteit is er een maximumaantal inschrijvingen en is deze voorbehouden voor betalende leden van Ekonomika Alumni.

Young Alumni (max. 6): 49 euro
Alumni (max. 15): 79 euro

Je inschrijving is pas definitief na betaling van het bedrag op het rekeningnummer BE77 4310 6952 7142 van Ekonomika Alumni vzw. Deadline voor betaling is 17 oktober!
 

Contact

Neem contact op voor bijkomende informatie omtrent dit event.

Ben je ingeschreven, maar op het laatste moment toch verhinderd, geef ons dan een seintje. Zo niet, zullen we het inschrijvingsgeld alsnog aanrekenen.
 

Vervoer & parking

Er is voldoende parking voorzien aan Faculty Club.

 

Word lid van Ekonomika Alumni

…en geniet het hele jaar lang van talloze voordelen!

ONTDEK ALLE VOORDELEN