Economische vooruitzichten na de Coronapiek door Geert Noels, CEO en Hoofdeconoom van Econopolis

Stel je eigen vragen aan top-econoom Geert Noels!
29/07/2020

Economische vooruitzichten na de Coronapiek door Geert Noels, CEO en Hoofdeconoom van Econopolis

Ons dagelijks leven, en daarmee ook de economie, is ingrijpend veranderd door het virus Covid-19. Het wordt  daarnaast steeds duidelijker dat dit geen geïsoleerd incident zal zijn, maar eerder een langdurige aanwezigheid zal hebben in onze maatschappij, al dan niet in de huidige vorm. 

Maar wat met de economie? Zijn modellen pre-Covid nog relevant? Hoe gaat de huidige trend van globalisering zich verderzetten? 

Gedurende deze één uur durende webinar zal Geert Noels, CEO en Hoofdeconoom van Econopolis, gewaardeerd binnen verschillende organisaties voor zijn creatief denken en volledig onafhankelijke macro-economische visie, in een interview een uiteenzetting geven over de vooruitzichten.

Nadien volgt ook een Q&A moment, mis de kans niet om je eigen vraag te stellen! De moderator van de vragenronde zal niemand minder dan Peter De Groote (Hoofdredacteur van De Tijd) zijn!

Schrijf je nu alvast in! De praktische informatie volgt later.

 

Ekonomika Alumni

Met dank aan ons bestuur regio Antwerpen voor de organisatie!

Programma

woensdag 29 juli 2020
Webinar via Zoom
19:30
Free

Agenda

19:30

Interview Geert Noels

 

20:00

Q&A

 

20:30

Voorzien einde

Over Geert Noels

Geert Noels is CEO en Hoofdeconoom van Econopolis, een onafhankelijke vermogensbeheerder en economisch adviesbureau. Hij is vooral bekend bij het grote publiek door zijn columns in verschillende kranten en zijn aanwezigheid in economische tv- en radioprogramma's.

Hij is auteur van Econoshock (2008), dat handelt over de zes schokken die momenteel onze economie, maatschappij en dagelijks leven veranderen. Econoshock vormt ook de basis en de leidraad voor de strategieën van Econopolis.

Onlangs kwam zijn tweede boek Gigantisme (2019) uit. Gigantisme is een stevig pleidooi tegen bedrijven en organisaties die steeds groter en machtiger worden. Het doodt gezonde concurrentie, leidt tot niet duurzame groei en brengt de mens in verdrukking. In Gigantisme stelt Geert tien oplossingen voor die de economische spelregels bijstellen, de giganten temmen en de mens en het milieu weer een plaats geven in de wereldeconomie. De toekomst zal kleiner, trager en menselijker zijn.

Word lid van Ekonomika Alumni

…en geniet het hele jaar lang van talloze voordelen!

ONTDEK ALLE VOORDELEN