Investeren in vastgoed. Is dat nog wel een goed idee?

Stel je eigen vragen aan verschillende vastgoedexperts en laat je mening horen!
24/09/2020

Investeren in vastgoed. Is dat nog wel een goed idee?

Is vastgoed overgewaardeerd? Welk rendement op een vastgoedbelegging is nog realistisch? Waarom is de ene locatie in Vlaanderen interessanter dan de andere? En wat is jouw mening?

We gaan samen met jullie op zoek naar een antwoord op deze vragen en geven je de mogelijkheid om achteraf te stemmen! Experten geven tijdens een webinar op donderdag 24 september om 19.30 hun visie op de vastgoedmarkt en gaan in debat.

Johan Van Gompel, senior economist bij KBC, volgt de Belgische vastgoedmarkt in de macro-economische context. Hij was de eerste econoom die durfde poneren dat de vastgoedprijzen als gevolg van de coronacrisis dit en/of volgend jaar wel eens zouden kunnen dalen, voor het eerst in decennia.

Frédéric Vandenhende, onafhankelijk vastgoeddata-analist van Investr, volgt de woningmarkt op het terrein. Hij waarschuwt al langer voor de vaak weinig realistische rendementen die wel eens worden voorgespiegeld. Zijn analyses tonen aan dat er grote verschillen zijn in vraag- en aanbod tussen steden. Antwerpen is natuurlijk Hasselt niet.

Patrick Luysterman, vastgoedjournalist bij De Tijd, gaat met hen in debat en legt hen al jullie vragen voor. Deze vragen kan je vooraf doorsturen!

Schrijf je nu alvast in! Door je in te schrijven zal je kort voor de aanvang van de webinar een toegangslink aangestuurd krijgen. 

 

Ekonomika Alumni

Met dank aan ons bestuur regio Antwerpen voor de organisatie!

Programma

donderdag 24 september 2020
Online webinar
19:30
Leden: gratis
Niet-leden: 8 euro

Agenda

19:30

Begin webinar

21:00

Voorzien einde webinar

Praktische informatie

Registratie
Leden: gratis
Niet-leden: 8 euro

Je inschrijving is pas definitief na registratie of (voor niet-leden) na ontvangst van het inschrijvingsgeld op het rekeningnummer BE10 2200 0361 4904 van Ekonomika Alumni Antwerpen.

Je krijgt bij een succesvolle registratie een toegangslink opgestuurd kort voor de aanvang van de webinar.

Contact
Neem hier met ons contact op voor bijkomende informatie over dit event. Ben je ingeschreven, maar op het laatste moment toch verhinderd, geef ons dan een seintje. Zo niet, zullen we voor zowel leden als niet-leden een compensatie van 49 euro aanrekenen.

Word lid van Ekonomika Alumni

…en geniet het hele jaar lang van talloze voordelen!

ONTDEK ALLE VOORDELEN