Keynote Bob Elsen

over Duurzaam Ondernemen
13/11/2019

Keynote Bob Elsen

Deze activiteit is volzet! Je kan je naam op de wachtrij plaatsen: stuur een mailtje naar ekonomika-alumni@kuleuven.be

Op 13 november verwelkomen we FEB-alumnus Bob Elsen, oprichter & voormalig CEO van Joker Reizen, voor een keynote over duurzaam ondernemen!

Op 38 jaar tijd is Joker uitgegroeid tot één van de bekendste Belgische reisorganisaties. Wie er nog niet mee heeft gereisd, heeft ongetwijfeld al de vele verhalen gehoord over hun reizen en passie voor duurzaam ondernemen. Joker houdt zich al vele jaren bezig met duurzaam toerisme en maatschappelijk engagement, thema's die actueel zijn en blijven.

Wil je ook weten hoe Joker erin slaagt om duurzaamheid te bewaren binnen hun missie, waarden en strategie, in deze snel veranderende wereld? Of hoe je zelf stappen kan zetten om je leven, reizen of carrière op een duurzame manier in te vullen? Kom dan op 13/11 luisteren naar het gepassioneerde verhaal van Bob Elsen, over hoe duurzaamheid al jaren is doordrongen in Joker's DNA. We verwelkomen Bob (en jou) in het zeer toepasselijke ViaVia Reiscafé in centrum Leuven.

Schrijf je dus snel in en kom luisteren naar deze inspirerende keynote. We sluiten de avond af met een kleine receptie waarbij je volop kan napraten - of je volgende reizen kan plannen :-)

Wil je vooraf graag samen iets eten? Kies dan voor de combi-optie en geniet van de befaamde ViaVia-spaghetti incl. één drankje voor slechts €12 extra.

Opgelet, inschrijvingen zijn beperkt tot 30 deelnemers.

Hopelijk tot dan!
bestuur Young Alumni

Programma

18:00
Leden: €14 / €26
Niet-leden: €21 / €33
(prijzen zonder / met spaghetti vooraf)

Agenda

18:00

Ontvangst voor de hongerigen met de befaamde ViaVia-spaghetti

(optioneel & aparte prijs - duid aan bij je inschrijving)

 

19:30

Verwelkoming in ViaVia

 

20:00

Start Keynote Bob Elsen (Joker Reizen) over Duurzaam Ondernemen

 

20:45

Aansluitende netwerkreceptie

 

21:30

Voorziene einde

 

Praktische informatie

Registratie
Leden: €14 / €26
Niet-leden: €21 / €33

(prijzen zonder / met een lekkere spaghetti vooraf)


Je inschrijving is definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld op het rekeningnummer BE67 7350 1396 8287 van Ekonomika Young Alumni.

Contact
Neem contact op voor bijkomende informatie omtrent dit event.

Indien je ingeschreven bent en alsnog op het laatste moment verhinderd zou zijn om aan deze activiteit deel te nemen, gelieve ons in voorkomend geval een seintje te geven. Zo niet, zullen we het inschrijvingsgeld alsnog aanrekenen.

Vervoer & Parking
Je geraakt het makkelijkst in centrum Leuven met het openbaar vervoer.

Kom je toch met de wagen? Parkeren kan je in de omliggende straten of in de ondergrondse parking van Sportoase Philipssite.

Word lid van Ekonomika Alumni

…en geniet het hele jaar lang van talloze voordelen!

ONTDEK ALLE VOORDELEN