Oosterweel, de nieuwe economische motor

Volg een presentatie van Luc Hellemans, CEO van Lantis, live of via webinar!
28/01/2021

Oosterweel, de nieuwe economische motor

De uitvoering van de Oosterweelwerken komt  op kruissnelheid. Met een totale investering van meer dan 4 miljard euro in Oosterweel en andere ambitieuze projecten wordt Antwerpen de komende jaren één van de drie grootste werven in Europa.

Waar staan de werken vandaag? Wat komt er aan? Wat zal de impact zijn op korte en langere termijn? Hoe belangrijk zijn deze werken voor de Belgische bouwsector, voor de Antwerpse en hele Vlaamse economie?

Voor een antwoord te krijgen op deze vragen organiseert Ekonomika Alumni op 28 januari een avond met Luc Hellemans, CEO van Lantis. De presentatie kan live worden bijgewoond door 60 personen, afhankelijk van de geldende coronamaatregelen in januari. Indien je toch liever wat afstand bewaart, kan je volgen via de livestream (maximaal 250 personen). 

Lantis staat voor Leefbaar Antwerpen door Innovatie en Samenwerken, de nieuwe naam voor de vroegere Beheersmaatschappij Antwerpen Mobiel nv. Lantis is bouwheer van onder meer de Oosterweelwerken.

Jouw mening telt! Zoals bij recente webinars krijgt iedereen de kans die avond online te stemmen en vragen te stellen. Vooraf doorgestuurde vragen en vragen uit de zaal krijgen voorrang.

Schrijf je snel in voor deze niet te missen activiteit! 

 

Ekonomika Alumni

Met dank aan het regiobestuur Antwerpen voor dit initiatief!

Programma

19:30
Leden: gratis
Niet-leden: 8 euro

Agenda

19:30

Deuren open

 

20:00

Start sessie/webinar. Verwelkoming door Eva Boeckx, voorzitster Ekonomika Alumni Antwerpen.

 

20:05

Presentatie 'Oosterweel, de nieuw economische motor' door Luc Hellemans, CEO van Lantis.

 

21:05

Q&A

 

21:30

Voorzien einde

 

Praktische informatie

Registratie
Leden: gratis
Niet-leden: 8 euro

De inschrijving voor niet-leden is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld op het rekeningnummer BE10 2200 0361 4904 van Ekonomika Alumni Antwerpen.

Iedereen die inschrijft voor de avond, krijgt hoe dan ook een link om deel te nemen aan de webinar.

Wie de presentatie bij Lantis ter plaatse wil bijwonen, moet hiervoor vooraf reserveren. Mondmasker is verplicht. Het aantal personen waarvoor je inschrijft,  bepaalt meteen ook de grootte van je bubbel in de zaal. In januari wordt beslist of dit evenement live kan doorgaan afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen.

Bereikbaarheid

Parkeren kan op de Scheldekaaien of in de parking onder het gebouw zelf (Parking “Tolhuis”). De ingang bevindt zich aan de RECHTERKANT van het gebouw (kant Kaaien).

Gebruikers openbaar vervoer:

  • Tramlijn 7 stopt vlak aan het gebouw, bij de halte 'Antwerpen Brouwersvliet'.
  • Dichtst bijzijnde  Metrostation: Antwerpen Meir (11 minuten wandelen).

Contact

Neem hier met ons contact op voor bijkomende informatie over dit event. Ben je ingeschreven, maar op het laatste moment toch verhinderd, geef ons dan een seintje.

Word lid van Ekonomika Alumni

…en geniet het hele jaar lang van talloze voordelen!

ONTDEK ALLE VOORDELEN