Seminarie Change Management - Sessie 1

Kom alles te weten over Change Management in een reeks van 3 boeiende workshops, gegeven door mede-alumnus Veerle Theys!
28/09/2020

Seminarie Change Management - Sessie 1

Deze activiteit is volzet. Om je naam op de wachtlijst te plaatsen, stuur je een mailtje naar ekonomika-alumni@kuleuven.be

We nodigen je graag uit voor een seminarie Change Management op maandag 28 september: een eerste in een reeks van 3 boeiende workshops, gegeven door mede-alumnus Veerle Theys! De tweede en derde editie zullen doorgaan op 26 oktober en 7 december.

Verwachtingen van klanten, van aandeelhouders, van medewerkers en van de maatschappij over de producten en diensten zijn voortdurend in evolutie. Om duurzaam te blijven voortbestaan moet een organisatie vooruitdenken en zich aanpassen. Dit vertaalt zich ook in nieuwe competenties, skills en mindset van medewerkers en van leidinggevenden.

Digitalisering, customer centricity, employee centricity, internationalisering, innovatie, agile, overnames, change en transformatie,… wat is daarvan de weerslag op medewerkers en leidinggevenden? Welke plannen en acties brengt dit mee voor HR Managers en voor Operationele Managers? In deze reeks van 3 workshops over Change Management gaan we hier dieper op in!

We zijn hiervoor te gast bij Vlerick Business School, waar mede-alumnus Veerle Theys haar ervaringen met ons zal delen en we samen in debat kunnen gaan. Tijdens sessie 1 leggen we de focus op hoe competenties in kaart gebracht kunnen worden en hoe je medewerkers kan motiveren om te blijven leren. Lees verderop deze pagina meer over de data en inhoud van de andere seminaries.

Met dit initiatief willen we ook peilen naar jullie interesse in gelijkaardige topics, om de vakgroep Personeel & Organisatie opnieuw te lanceren binnen onze alumniwerking.

We volgen hier, en bij al onze toekomstige events, alle richtlijnen en maatregelen die van kracht zijn m.b.t. Covid-19. Alle activiteiten zullen doorgaan in hygiënische en veilige omstandigheden, om aangename participatie te verzekeren!

Inschrijven voor deze sessie kan hieronder: hopelijk tot dan!

Vakgroep Personeel & Organisatie

Programma

19:00
Leden: €30
Niet-leden: €40

Agenda

19:00

Ontvangst met broodjes

19:30

Seminarie door Veerle Theys:

Sessie 1: Skills en mindset voor de toekomst van mijn organisatie

21:00

Aansluitende netwerkreceptie

22:00

Voorziene einde

Praktische informatie

Registratie
Leden: €30
Niet-Leden: €40

Deelname is beperkt tot 30 personen!

Hiermee ben je ingeschreven voor één sessie. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld op het rekeningnummer BE77 4310 6952 7142 van Ekonomika Alumni. Indien je ingeschreven bent en alsnog op het laatste moment verhinderd zou zijn om aan deze activiteit deel te nemen, gelieve ons in voorkomend geval een seintje te geven. Zo niet, zullen we het inschrijvingsgeld alsnog aanrekenen.

Contact
Neem contact op voor bijkomende informatie omtrent dit event. 

Vervoer & Parking
Parkeren kan in de parking van de Faculteit Economie & Bedrijfswetenschappen, toegang via Vlamingenstraat 129.

Meer info over de 3 sessies

Workshop 1

Pipi langkous had gelijk: “Ik heb dat nog nooit gedaan dus ik denk dat ik dat wel kan”.

In de eerste workshop leggen we de focus op hoe de competenties en de mindset voor de toekomst in kaart gebracht kunnen worden en hoe medewerkers te motiveren om te blijven leren. Hoe leren volwassenen en welk leeraanbod bouw je voor medewerkers die weinig (geen) tijd hebben om te leren?

Workshop 2

Tijdens de tweede workshop gaan we dieper in op de methodiek rond change management: hoe pak je dit effectief aan binnen een organisatie?

Workshop 3

Een goede communicatie is van onschatbare waarde: daarom focussen we ons tijdens de derde workshop op communicatie over change en transformatie. Deelnemers aan de eerste workshop krijgen ook de kans om de agenda van de volgende sessies wat bij te sturen.

Over gastspreker Veerle Theys

(1969°) Zaakvoerder van Paretus bvba, opgericht in 2015 door Veerle Theys. Veerle heeft als zelfstandig consultant 5 jaar ervaring in het begeleiden van organisaties door change en transformatie in verschillende rollen als trainer, change manager, coach en auteur steeds met een sterke focus op organisatiedoelen en leren en ontwikkelen van medewerkers. Vooral het oplossen van interessante en moeilijke thema’s samen met anderen in de klantorganisatie, is haar passie.

Ze richtte Paretus op na 22 jaar ervaring in change management en human resource management bij een internationale top consultancy firma en verschillende internationale en nationale corporate bedrijven.

In de 3 workshops verkent Veerle de discipline change management en de uitdaging skills voor de toekomst.

Veerle behaalde aan de KUL een master in toegepaste economische wetenschappen en aan de Vlerick Business School een executive master in HRM en in Corporate Finance.

BIO

 

Word lid van Ekonomika Alumni

…en geniet het hele jaar lang van talloze voordelen!

ONTDEK ALLE VOORDELEN