Seniorenfeest 2020

Gezellig weerzien in de Leuvense Faculty Club
24/04/2020

Seniorenfeest 2020

Ben jij 40 jaar geleden (of meer) begonnen aan je opleiding in het Handelskot? Dan nodigen we je van harte uit op het Seniorenfeest 2020, op vrijdag 24 april in de Leuvense Faculty Club.
 
Jaar op jaar verwelkomen we onze senioren op dit prachtige feest die van deze gelegenheid dankbaar gebruik maken om oude vriendschapsbanden weer aan te halen. Dit jaar zijn we reeds toe aan onze 39ste editie en het belooft weer een blij weerzien te worden.

Geniet samen met je jaargenoten van toen van een heerlijk sterrendiner, bereid door de gerenommeerde koks van Faculty Club. Door de tafelschikking per generatie zie je vast en zeker oude bekenden terug. Aansluitend zetten we het Io Vivat in op de legendarische nostalgiecantus, met gekende studentenliederen van toen.
 
We verwachten jullie talrijk en zullen er samen een heerlijk en studentikoos feest van maken!

Programma

10:45
Betalende leden en partner: €67
Niet-leden: €74
-----
Voordeelprijs voor alle gouden en diamanten jubilarissen: €67

Agenda

10:45

Onthaal

 

11:00

Aperitief met hapjes

 

11:30

Viering jubilarissen

Gouden jubilarissen = begonnen in 1970, het jaar van praeses Jean-Paul Macken

 

12:00

Aan tafel! Tafelschikking per generatie.

 

Een daverend Io Vivat voor de gouden jubilarissen

 

Verwelkoming door Jos Clijsters

voorzitter Ekonomika senioren

 

15:00

Nostalgiecantus, met samenzang van de best gekende studentenliederen "zoals toen"

 

16:00

Voorziene 'officieel' einde. Nadien...

Praktische informatie

Inschrijven

  • Betalende leden en partner: €67
  • Niet-leden: €74
  • Voordeelprijs voor alle gouden en diamanten jubilarissen: €67

Gelieve het bedrag over te schrijven op rekening van Ekonomika Senioren BE09 7350 3016 4257 BIC: KREDBEBB. De betaling moet bij ons geregistreerd zijn uiterlijk op maandag 20 april. Vermeld bij de betaling uw naam, voornaam en uw promotiejaar.

 

Faculty Club

De Faculty Club is gelegen in het Groot Begijnhof, langs de Tervuursevest, meer bepaald aan de stadskant van het gedeelte van de Leuvense ring tussen Naamspoort en toegangsweg naar autosnelweg (viaduct) of, anders gezegd, tegenover het Leuvens Sportcentrum.

Parking

Parking Faculty: toegankelijk via Tervuursevest, volg aanduiding op blauw bord “Domein Groot Begijnhof – Faculty Club”. Parkings P1 en P2. In de week vóór de Seniorendag zullen wij u de code voor de parking meedelen.

Openbaar vervoer

Snel en gemakkelijk. Aan het station van Leuven: neem de “Buslijn 601, Binnenringbus” vertrek op perron 13, vertrek om de 10 min. Deze bus rijdt langs de Leuvense ring en brengt u in 10 minuten tot aan de halte “Sportcentrum”. Van de bushalte tot aan de Faculty is nauwelijks 200 m.

Inlichtingen

Word lid van Ekonomika Alumni

…en geniet het hele jaar lang van talloze voordelen!

ONTDEK ALLE VOORDELEN