[UITGESTELD] Rondleiding M Museum

Breng je innerlijke kunstkenner naar buiten!
28/11/2020

[UITGESTELD] Rondleiding M Museum

[UITGESTELD] Dit evenement is uitgesteld wegens de huidige coronamaatregelen.

M in the mix: Laat je verrassen door de verschillende aspecten van het M museum! Speciaal voor een beperkte groep Ekonomika Alumni, hebben we een ervaren gids geboekt om ons eind november rond te leiden in ons prachtige Leuvense museum. Deze zal ons niet alleen uitgebreid doorheen de verschillende collecties gidsen, maar ook wegwijs maken in de architectuur van het gebouw en de geschiedenis van het museum.

We ontdekken zowel de M-collectie als een greep uit de tijdelijke tentoonstellingen oude of hedendaags kunst. Het gebouw zelf is op zich ook een kunstwerk, dankzij een recente en diepgaande renovatie.

Na deze rondleiding zal Peter Bary, directeur van het M Museum een slotwoord houden voor onze alumni.  

We voorzien slechts een beperkte groep die kan deelnemen, zowel om de rondleiding inhoudelijk scherp genoeg te houden alsook het evenement volledig veilig binnen de dan geldende corona-maatregelen te organiseren. Als het event alsnog niet zou kunnen doorgaan omwille van restricties in november, word je uiteraard volledig terugbetaald.

Schrijf je dus zeker in voor deze niet te missen activiteit en kijk met ons mee uit naar een boeiend alternatief najaar!

Programma

13:30
Leden: 25 euro
Niet-leden: 40 euro

Agenda

12:45

Ontvangst in M Museum door de voorzitter van Ekonomika Alumni Vlaams-Brabant

 

13:00

Rondleiding in het museum, begeleid door een gids

 

14:30

Slotwoord van Peter Bary, Directeur M Museum

 

15:00

Voorziene einde

 

Bereikbaarheid

Het museum bevindt zich op tien minuten wandelen van het station van Leuven. Kom je met de bus, dan is het Rector de Somerplein de dichtstbijzijnde halte. Kom je met de auto, dan is Parking Ladeuze op twee minuten wandelen van het museum.

Praktische informatie

Registratie
Leden: 25 euro
Niet-leden: 40 euro

Je inschrijving is pas definitief na registratie of (voor niet-leden) na ontvangst van het inschrijvingsgeld op het rekeningnummer BE92 7350 2084 8823 van Ekonomika Alumni Vlaams-Brabant.

Contact
Neem hier met ons contact op voor bijkomende informatie over dit event. Ben je ingeschreven, maar op het laatste moment toch verhinderd, geef ons dan een seintje. Zo niet, zullen we voor zowel leden als niet-leden een compensatie van 49 euro aanrekenen.

Vervoer
We adviseren om met het openbaar vervoer of de auto te komen: M Museum ligt op slechts enkele minuten wandelen van het station van Leuven en een bushalte op de Bondgenotenlaan. Alternatief is parking Ladeuze onder het Ladeuzeplein, vlakbij het museum.

Word lid van Ekonomika Alumni

…en geniet het hele jaar lang van talloze voordelen!

ONTDEK ALLE VOORDELEN