Young Alumni BBQ - Brussel

de start van het Young Alumni najaar op de Brusselse campus
13/09/2019

Young Alumni BBQ - Brussel

Beste young alumnus,

Na een geslaagde eerste editie in Brussel vorig jaar, herhalen we onze Young Alumni BBQ dit jaar op vrijdag 13 september! Zo maken we er net als in Leuven een mooie jaarlijkse traditie van om het najaarsprogramma mee te beginnen. 

Voor nieuwe alumni is dit het ideale moment om bij te babbelen over de eerste werkervaringen, bedrijfswagens & werkuren, maar vooral om terug te blikken op die "goede oude studententijd". 

Ook iets langer afgestudeerden zijn meer dan welkom om verhalen te delen en oude banden aan te halen bij een pintje en een stukje vlees. We voorzien uiteraard ook voldoende vegetarische alternatieven. 

We verwelkomen je graag in de Breakruimte van het Hermesgebouw vanaf 19:00, om aansluitend de stad in te trekken voor een frisse pint, tot in de vroege uurtjes. Via het Facebookevent houden we je verder op de hoogte.

Hopelijk tot dan!

Ekonomika Alumni
Bestuur Young Alumni

Programma

19:00
Leden: 10 euro
Niet-leden: 19 euro
Combo BBQ + lidmaatschap: 35 euro

Agenda

19:00

Verwelkoming met hapje & drankje

 

19:30

Uitgebreid BBQ-buffet (inclusief drank)
In de Breakruimte van het Hermesgebouw

 

22:00

Aansluitend zetten we een stapje in de wereld
(tot in de vroege uurtjes ;-) )

Praktische informatie

Registratie

Leden: 10 euro
Niet-leden: 19 euro

Je kan ook in één keer je lidgeld betalen (€25) en zo meteen aan ledenprijs naar de BBQ komen: koop daarvoor het combiticket van 35 euro! Hieronder vind je meer info over lidmaatschap.

Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld op het rekeningnummer BE67 7350 1396 8287 van Ekonomika Young Alumni.

Contact

Neem contact op voor bijkomende informatie of bekijk het evenement op Facebook. Gelieve ons in voorkomend geval een seintje te geven indien je ingeschreven bent en alsnog op het laatste moment verhinderd zou zijn om aan deze activiteit deel te nemen. Anders zullen we het inschrijvingsgeld alsnog aanrekenen.

Vervoer

De campus is vlot bereikbaar met de trein vanaf Brussel-Centraal: in dit document vind je meer info over de ligging. 

Je kan parkeren onder de campus (ingang van Hotel Radisson, Wolvengracht 41). De parking sluit om 21u45! Geef je nummerplaat vooraf door als je hiervan gebruik wil maken. Parkeren kan ook om en rond de nationale bank en kathedraal, of in de parking grote markt.

Word lid van Ekonomika Alumni

…en geniet het hele jaar lang van talloze voordelen!

ONTDEK ALLE VOORDELEN