Young Alumni BBQ - Leuven

de start van het Young Alumni najaar op de Leuvense campus
27/09/2019

Young Alumni BBQ - Leuven

Beste young alumnus,

Het is al een tijdje een mooie traditie geworden om het Young Alumni najaar af te trappen met een heerlijke BBQ op de Leuvense campus

Voor nieuwe alumni is dit het ideale moment om bij te babbelen over de eerste werkervaringen, bedrijfswagens & werkuren, maar vooral om terug te blikken op die "goede oude studententijd". 

Ook iets langer afgestudeerden zijn meer dan welkom om verhalen te delen en oude banden aan te halen bij een pintje en een stukje vlees. We voorzien uiteraard ook voldoende vegetarische alternatieven. 

We verwelkomen je graag in de Kapel van het Hogenheuvelcollege vanaf 19:00 en aansluitend trekken we naar fakbar Dulci om de beentjes nog eens los te gooien! Zoals "in de goeie oude tijd" tot in de vroege uurtjes. Via het Facebookevent houden we je verder op de hoogte.

Hopelijk tot dan!

Ekonomika Alumni
Bestuur Young Alumni

Programma

19:00
Leden: 10 euro
Niet-leden: 19 euro
Combo BBQ + lidmaatschap: 35 euro

Agenda

19:00

Verwelkoming met hapje & drankje

 

19:30

Uitgebreid BBQ-buffet (inclusief drank)
In de Kapel van het Hogenheuvelcollege

 

22:00

Afterparty in Dulci!

Praktische informatie

Registratie

Leden: 10 euro
Niet-leden: 19 euro

Je kan ook in één keer je lidgeld betalen (€25) en zo meteen aan ledenprijs naar de BBQ komen: koop daarvoor het combiticket van €35! Hieronder vind je meer info over lidmaatschap.

Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld op het rekeningnummer BE67 7350 1396 8287 van Ekonomika Young Alumni.

Contact

Neem contact op voor bijkomende informatie of bekijk het evenement op Facebook. Gelieve ons in voorkomend geval een seintje te geven indien je ingeschreven bent en alsnog op het laatste moment verhinderd zou zijn om aan deze activiteit deel te nemen. Anders zullen we het inschrijvingsgeld alsnog aanrekenen.

Vervoer & Parking

Je kan parkeren op de parking van het Hogenheuvelcollege, ingang via de Vlamingenstraat.

Word lid van Ekonomika Alumni

…en geniet het hele jaar lang van talloze voordelen!

ONTDEK ALLE VOORDELEN