Work and Organisation Studies (Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen, KU Leuven) breidt uit

Op zoek naar 6 doctoraatsstudenten voor boeiende projecten

Work and Organisation Studies (Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen, KU Leuven) breidt uit

Beste collega’s, studenten, alumni,
De onderzoekseenheid Work and Organisation Studies (Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen, KU Leuven) breidt uit. Concreet zijn we op zoek naar zes doctoraatsstudenten. De projecten zijn actueel, boeiend en divers, zowel wat het inhoudelijk thema als de methodologie betreft. De vacatures zijn terug te vinden op de KU Leuven jobsite (onder Bedrijfswetenschappen en/of Psychologie), maar hieronder ook een kort overzicht met directe links.

Eén vacature over ‘Geweld tegen de politie’, over omstanderconflicten tijdens politie-interventies (deadline 28 juni 2021): https://www.kuleuven.be/personeel/jobsite/jobs/60028188.

Twee vacatures over ‘Telethuiswerk’, over de verschillende vormen van telethuiswerk en de gevolgen ervan voor individuele werknemers en teams (deadline 30 juni 2021): https://www.kuleuven.be/personeel/jobsite/jobs/60029229.

Eén vacature over ‘Strategisch HRM’, over de impact van verschillende combinaties van HR-praktijken, job design en leiderschap op werknemerswelzijn en organisatieprestaties (deadline 30 juni 2021): https://www.kuleuven.be/personeel/jobsite/jobs/60029278.

Eén vacature over ‘Burnout en identiteit’, over hoe mensen burnout ervaren en hoe burnout een impact heeft op hoe ze zichzelf zien (deadline 30 juni, 2021): https://www.kuleuven.be/personeel/jobsite/jobs/60029244.

Eén vacature over ‘HRM (werving en selectie) en mentaal welzijn’, over het optimaliseren van de ervaring van sollicitanten (deadline 7 juli, 2021): https://www.kuleuven.be/personeel/jobsite/jobs/60021498.

Solliciteren voor één of meerdere vacatures (afhankelijk van je interesse) kan via de onlinetoepassing die vermeld wordt in de vacature.

Word lid van Ekonomika Alumni

…en geniet het hele jaar lang van talloze voordelen!

ONTDEK ALLE VOORDELEN