Partners

SAMEN MET DEZE PARTNERS BOUWEN WE AAN JOUW LEVENSLANG NETWERK

Partners

PartnersDankzij de steun van onze partners kunnen we duizenden FEB-alumni met elkaar verbinden en blijven we bouwen aan jouw levenslang netwerk. 

 

Corporate partners

Belfius

Belfius Bank & Verzekeringen biedt u een service op maat van u en uw behoeften. Van particulier tot openbare instelling, van grote of kleine onderneming tot Private Banking- of Wealth Management- klant, u kan altijd rekenen op een specialist waar en wanneer u dat verkiest. 

 

EY

EY is een wereldspeler op vlak van audit, fiscaliteit, transactiebegeleiding en consulting. De inzichten en professionele diensten die we verstrekken dragen bij aan het vertrouwen in de financiële markten en in de wereldwijde economie. We ontwikkelen uitstekende leiders die samenwerken met hun teams om onze beloftes aan al onze stakeholders waar te maken. Daarbij spelen we een cruciale rol bij het bouwen aan een betere werkwereld voor onze mensen, voor onze cliënten en voor de maatschappij.

EY wil de partner zijn in de groei van ondernemingen, overheden, start en scale-ups. Wereldwijd geven onze 250.000 medewerkers elke dag het beste van zichzelf om onze cliënten bij te staan met hun kennis en expertise. In België verlenen meer dan 2.150 medewerkers hoogwaardige diensten vanuit een uitgebreid regionaal kantorennetwerk. 

NCOI Learning

NCOI Learning (voordien Kluwer Opleidingen) maakt deel uit van NCOI Groep, de grootste particuliere onderwijsgroep van de Benelux.

NCOI Groep is bijna 25 jaar geleden in Nederland opgericht om werkenden in staat te stellen een waardevolle opleiding te volgen naast hun baan. Inmiddels werken binnen NCOI Groep meer dan 20 opleidingsinstituten samen en volgen er zo’n 200.000 mensen per jaar een opleiding of training naast hun werk.

Het is de missie van NCOI Groep om mensen in staat te stellen levenslang te kunnen leren, door onderwijs volledig af te stemmen op de individuele leerbehoefte. Daarnaast ondersteunt NCOI Groep bedrijven en publieke organisaties bij het effectief aanbieden van opleidingen aan hun medewerkers. Met meer dan 2.000 medewerkers en zo’n 4.500 freelance docenten maakt NCOI Groep mensen, organisaties en de samenleving sterker en succesvoller.

LGV

Als projectontwikkelaar zijn wij gespecialiseerd in nieuwbouw woningen en appartementen, die hedendaags design en optimaal wooncomfort combineren. Steeds met de beste garantie op het vlak van planning en budgetcontrole. Bouwen is voor ons een heel persoonlijke materie. Een gespecialiseerd team begeleidt u in alle stappen van het bouwproces en zorgt ervoor dat het eindresultaat - het appartement of huis van uw dromen - perfect afgestemd is op uw wensen. 

Perrigo

Perrigo is de specialist bij uitstek in voorschriftvrije geneesmiddelen, verzorgings- en gezondheidsproducten. Wij zijn merkenbouwers en zetten de Belgische consument centraal in alles wat wij ondernemen. Wij zijn fier op ons portfolio van topmerken zoals XLS-Medical, Physiomer, NiQuitin, Davitamon, …  Elke dag werken wij doelgericht aan onze missie om mensen gezond gelukkig te maken.

PWC

At PwC, you'll be part of a global professional service provider in Audit, Tax, Legal, Deals and Consulting, serving a wide range of fascinating industries and clients. We're 250,000 people in 158 countries, including over 1,700 in Belgium. Our purpose is to build trust in society and solve important problems. 

Partners